Over Reptible

Welkom bij Reptible. Wij zijn jouw toegewijde gids in de fascinerende wereld van reptielen. Sinds onze oprichting in 2024 zijn we vastberaden om een vertrouwde bron van kennis en advies te zijn voor iedereen die vragen heeft over deze prachtige wezens.

Waarom Reptible bestaat

Reptible is ontstaan uit een diepgewortelde passie voor reptielen en een oprechte wens om anderen te helpen deze dieren beter te begrijpen. We geloven dat educatie de sleutel is tot het creƫren van gezonde en gelukkige leefomgevingen voor zowel reptielen als hun verzorgers. Ons doel is om een brug te slaan tussen liefhebbers, beginners en experts, zodat iedereen kan genieten van de wonderen van het reptielenrijk.

Ons team bestaat uit gepassioneerde schrijvers met een schat aan ervaring en kennis over reptielen. Luuk en Sam, twee van onze vooraanstaande schrijvers, delen dagelijks hun inzichten en expertise om jou te helpen bij het begrijpen en verzorgen van je reptielen.

Onze ervaring met reptielen

Met jarenlange ervaring in het houden, verzorgen en bestuderen van reptielen (en insecten), weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om accurate en betrouwbare informatie te delen. Onze passie voor deze dieren drijft ons om voortdurend te streven naar een dieper begrip en om onze kennis te delen met anderen.

Waar onze stukken zich op richten

Bij Reptible richten we ons op het bieden van heldere uitleg, het oplossen van problemen en het verschaffen van inzicht in de complexe wereld van reptielen. Onze artikelen zijn bedoeld om jou te helpen bij het nemen van goede beslissingen over de verzorging en het welzijn van je schubbenvrienden.

Onze informatie wordt verzameld uit een breed scala aan bronnen, waaronder wetenschappelijke studies, ervaringen uit de praktijk en interviews met experts op het gebied van herpetologie. We streven ernaar om alleen de meest accurate en actuele informatie te delen, zodat jij op Reptible altijd kunt vertrouwen op betrouwbare en up-to-date adviezen.