Disclaimer van Reptible

Voordat je onze website gebruikt, vragen we je vriendelijk om deze disclaimer zorgvuldig door te lezen. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de voorwaarden van deze disclaimer.

Algemeen

De informatie op Reptible.nl is bedoeld voor educatieve doeleinden en algemene informatievoorziening. Hoewel we ons best doen om de informatie accuraat en up-to-date te houden, kunnen we niet garanderen dat alle informatie volledig correct, actueel of geschikt is voor jouw specifieke situatie.

Geen vervanging voor professioneel advies

De inhoud op Reptible.nl is geen vervanging voor professioneel advies op het gebied van reptielenverzorging of diergeneeskunde. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde dierenarts of reptielenexpert voordat je beslissingen neemt over de gezondheid, verzorging of voeding van je reptielen.

Aansprakelijkheid

Reptible aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade of letsel veroorzaakt door het gebruik van de informatie op deze website. Het gebruik van de informatie is geheel op eigen risico. We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten, omissies of onvolledigheden in de informatie, noch voor de resultaten verkregen door het gebruik van deze informatie.

Externe links

Reptible.nl kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites of voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van deze websites. Het feit dat we een link naar een externe website delen, impliceert niet noodzakelijk een goedkeuring of aanbeveling van de inhoud ervan.

Intellectueel eigendom

Alle inhoud op Reptible.nl, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s en video’s, is eigendom van Reptible of wordt gebruikt met toestemming van de rechthebbenden. Het is niet toegestaan om deze inhoud te kopiĆ«ren, reproduceren, verspreiden of op enigerlei wijze te gebruiken zonder voorafgaande toestemming van Reptible.

Wijzigingen

Reptible behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig terug te keren naar deze pagina om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Contact

Als je vragen of opmerkingen hebt over deze disclaimer, neem dan gerust contact met ons op.

Laatste update: 21-02-24